About
353
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-353,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

About Me

Hallo,

Ik ben Kyra Smeets, 21 jaar en woonachtig in het dorpje Munstergeleen.

Het is zover, de laatste scene van het verhaal is in zicht.

De opleiding mediavormgeving komt tot zijn einde. Je zou ook wel kunnen zeggen dat ik de afgelopen jaren ben blijven plakken. Na al deze jaren is het tijd voor een volgende stap. Wat wordt de volgende stap, een nieuwe opleiding of het werkveld in? “Ik weet het niet”, misschien zou jij het verschil kunnen maken! Met mijn signmakersachtergrond weet ik projecten te combineren met grafische vormgeving om samen tot nieuwe ideeën te komen.

Een van mijn grootste eigenschap in dit werkveld is dat ik niet standaard van A-Z  te werk ga. Tijdens het oriëntatieproces zit ik met mijn gedachtes al bij stap “T” waarbij ik meteen ideeën heb voor het eindproduct.

Passie voor het vak, slechts 1.58m groot, maar het doorzettingsvermogen van een reus. Betrokkenheid, kwaliteit en enthousiasme zijn een van de belangrijkste onderdelen om samen tot een perfect eindwerk te komen.